مدیر مهندسی کمپانی گوگل میگوید با تکامل و توسعه هوش مصنوعی٬ در آینده نزدیک گوگل درک عمیقتری از رفتارهای انسانی خواهد داشت و کاربران خود را حتی بهتر و دقیقتر از شریک زندگیشان خواهد شناخت.
سلام!
قابل توجه تمامی دوستانی که به مقوله رفتار و رفتار شناسی افراد و به تبع آن گروه ها و سازمانها علاقه دارند.... این مقاله یکی از دهها و یا صدها سندی است که بر اساس آن موضوع استفاده از رفتار و رفتارشناسی با استفاده از عملکرد کاربران در پیمایش های الکترونیکی و اینترنتی را مهم و اساسی جلوه می دهد.... لطفا اهمیت دهید!...
در ضمن توجه داشته باشید وقتی گوگل بتواند شما را از همسرتان که نزدیک ترین فرد به شما در زندگی است و از جزئیات زندگی شما خبر دارد (البته اگر داشته باشد !!!!) بهتر بشناسد، می تواند به معنی آن باشد که می تواند کلیه رفتارها و حرکات شما را نیز به همسرتان گزارش دهد!!!! .... حالا سازمان های جاسوسی و بنگاه های تجاری بدرک !!.... خبر داشتن همسر از جزئیات رفتار و کارهایمان را چکار کنیم؟؟؟ !!! :) ... اینطوری پیش بره فکر کنم گوگل علاوه بر توانمندی ها و خدماتی که تا حالا داشته، بزودی خدمت جدیدی را بخصوص برای جوانان ایرانی راه اندازی خواهد کرد که با استفاده از آن شما می توانید در خصوص جزئیات خصوصیات رفتاری همسری که قصد دارید با او در آینده ازدواج کنید هم اطلاعاتی دقیق و حتی بهتر از پدر و مادرش و حتی خودش (!!!) را دریافت نمایید! .... یعنی فرآیند تحقیق در مورد خواستگار برای خانمها بسیار بسیار ساده و سهل الوصول و در عین حال دقیق و با جزئیات قابل توجه خواهد بود که همگی بر مبنای رفتارهای پیمایشی واقعی افراد و یا جستجوهایشان در موتورهای جستجو قابل استخراج و نتیجه گیری است!!! .... دوستان دارنده درس مدیریت رفتار سازمانی و یا سایر علاقمندان سریعتر بشتابند!!!... تا زودتر به گوگل در این راستا به توافق برسند تا ایجاد این سرویس جدید را به آنها واگذار نماید!!!...
موفق و پیروز باشید
ریموند کورزویل٬ مخترع٬ نویسنده و آیندهشناس آمریکایی و از چهرههای برجسته دنیای "هوش مصنوعی" که حالا مدیریت مهندسی پروژهها در کمپانی گوگل را برعهده دارد٬ گفته است که این کمپانی به زودی به درکی "دقیقتر و صمیمیتر" از کاربران و رفتارهای آنان میرسد و کاربران را نه فقط بهتر از عزیزانشان در زندگی٬ که شاید حتی بهتر از خودشان خواهد شناخت.
ریموند کورزویل ۶۶ ساله که پیشتر بیل گیتس از او به عنوان "بهترین کسی که میتواند آینده هوش مصنوعی را پیشبینی کند" نام برده بود٬ در مصاحبهای با "گاردین" گفت او و همکارانش در گوگل مشغول کار روی سیستمی کامپیوتری هستند که با اضافه کردن قابلیت "درک طبیعی زبان" به سرویسهای گوگل٬ جستوجوها را بر اساس فهم دقیقی از زبانهای گوناگون انجام خواهد داد.
او در توضیح این سیستم گفت: وقتی شما مقالهای مینویسید٬ فقط یک مجموعه جالب از کلمات را نمیسازید؛ شما چیزی برای گفتن دارید و وظیفه گوگل این است که اطلاعات موجود در جهان را هوشمندانه سازماندهی و پردازش کند. پیامی که در مقاله شما نهفته شده اطلاعات است و اکنون کامپیوترها آن پیام را درک نمیکنند.
ریموند کورزویل میگوید او و همکارانش در گوگل میخواهند امکانی ایجاد کنند که سیستمهای کامپیوتری همه آنچه در پهنه وب وجود دارد را بخوانند؛ همه صفحات همه کتابها را بخوانند و سپس بتوانند با کاربر وارد دیالوگی هوشمندانه شوند تا بتوانند به همه سوالاتش پیرامون یک موضوع خاص پاسخ دهند.
پاسخ به پرسش کاربر٬ پیش از آنکه پرسش مطرح شود
آنچه کورزویل از آن سخن میگوید میتواند زمینهساز یک انقلاب بزرگ دیگر در جهان آنلاین و بههمپیوسته امروز باشد. او میگوید گوگل به سادگی میتواند حتی پیش از آنکه سوالهایتان را بپرسید٬ به آنها پاسخ دهد.
به این ترتیب که این سیستم تمام ایمیلهایی که شما ارسال کردهاید را٬ به هر زبانی که باشد، میخواند و هرچیزی که در طول عمر آنلاینتان جستوجو کردهاید را در حافظهاش ذخیره خواهد کرد٬ حتی وقتی چیزی تایپ و به سرعت پاک کردهاید را هم به خاطر خواهد سپرد٬ تا دقیقترین درک ممکن از شما را داشته باشد.
به همین خاطر و از همین طریق است که کورزویل میگوید گوگل به زودی شما را از نزدیکترین عزیزانتان هم بهتر خواهد شناخت: چون برای این سیستم هیچ چیز پنهانی درباره شما وجود ندارد و مگوترین اسرارتان هم پیش چنین سیستم هوشمندی فاش است.
ریموند کورزویل میگوید هرچقدر هم که چنین تحولی مرموز و مخوف به نظر برسد٬ نمیتوان از وقوع آن جلوگیری کرد. او این تحول و توسعه این قابلیتهای جدید را "مرحلهای دیگر در تکامل بشر" میداند.
پیشبینی کورزویل که پیشتر سیستم تشخیص گفتار و تبدیل گفتار به نوشتار را اختراع کرده و بزرگترین آرزویش "جاودانگی و گریز از مرگ ناگزیر" است٬ این است که در ۱۵ سال آینده٬ یعنی تا سال ۲۰۲۹ توسعه هوش مصنوعی به جایی خواهد رسید که کامپیوترها میتوانند با رسیدن به نوعی "هوشیاری" هرآنچه انسان قادر به انجامش هست را انجام دهند؛ البته بهتر و دقیقتر.
این فقط محدود به محاسبات پیچیده و تعیین بهترین مسیر از نقطه A به مقصد B نیست؛ کامپیوترها به گفته او خواهند توانست آنچه میگوییم را دقیق بفهمند٬ از تجربهها درس بگیرند٬ داستانها را بشکافند و تعریف کنند٬ روابط انسانی را رمزگشایی کنند و هزاران کار دیگری که تصورش امروز برای بسیاری محال به نظر میرسد.